2020-06-29 15:38:00 | Kategori: Avis

 
Festlig afslutning for Røverdalens store børn

VODSKOV: Torsdag holdt Røverdalen i Vodskov afslutning for børnehavens største børn, der efter sommerferien starter i skolens 0. klasser.
- Selvom corona-restriktionerne fortsat sætter sine begrænsninger på at feste, som man plejer, aftalte jeg med Røverdalens leder Tina Tjørnelund-Larsen at give de dejlige børn en uforglemmelig dag. Og det er vi helt sikre på, at de fik, fortæller købmand Peter Nikolajsen, Rema 1000 i Vodskov.
Det blev et brag at en fest, hvor børnehavens ”afgangselever” blev mødt af et flot pyntet festtelt med balloner og rød løber. Udenfor fik de slush-ice og popcorn. Og indenfor var der et stort bord dækket med pølsehorn, pizza og senere kage
Der blev danset og holdt konkurrencer.  
Alle fik et diplom, som Louise fra Børnehaven læste op for hvert enkelt barn med skønne citater fra børnene igennem tiden. Og også hvad de gerne vil være, når de bliver voksne.
Til slut fik de alle sammen udleveret en Rema 1000 rygsæk, indeholdende en madkasse og drikkedunk.
- Vi er super glade for at få lov til at dele denne dag med både medarbejderne i Røverdal og selvfølgelig de pragtfulde unger. Og hvem ved, måske gentager vi successen igen næste år, smiler købmand Peter Nicolajsen.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: