2020-06-29 15:25:13 | Kategori: Avis

 
Gang i byggeriet på Højrimmen - Vodskov Vase

VODSKOV: - Selvom arkæologer i 2017 konstaterede rester af langhuse fra Jernalderen på området vest for Store Tingbakke og langbrokrovej, som blev kaldt Vodskov Vase, så er vi sluppet for at betale ejendomsskatter lidt endnu, griner Jesper Nyborg, en af bygherrerne i Højrimmen Byg ApS.
Højrimmen Byg ApS har gennem de seneste fire år arbejdet på at udvikle området til at blive Vodskovs nye boligområde.
Kommuneplanen pegede dengang på området som mulig udstykning, og de fire investorer i selskabet, Bo Arvin, Michael Arvin, Niels Jørn Holm og Jesper Nyborg indgik option på at købe jorden.
Sælgerne Michael og Henrik Basso kontaktede hver især Bo og Michael i Vestbjerg, og Niels Jørn og Jesper i Vodskov, hvorefter kompagniskabet opstod.
Den nævnte Arkæologi blev som det første udført, men bygherrerne skulle møde mange forhindringer herefter.
- Bedst som vi troede alt var på plads, modtog kommunen indsigelse fra forsvaret angående mulig flystøj over grundarealet, som herefter blev reduceret med 30%. Det betød, at planen om at etablere 13 parcelhusgrunde røg i vasken.
Godkendelse af lokalplanen hos kommunen trak desuden i langdrag men blev endelig godkendt i efteråret 2019.

VIVA bolig
- Vores nærmeste nabo kontaktede os i 2019 vedrørende evt. oprettelse af en ny afdeling i tilknytning til Store Tingbakke, fortæller Jesper Nyborg.
Efter god dialog startede forhandlingerne op, og det er endt med en aftale om etablering af afdeling 34, som består af 21 boliger, som VIVA forventer at udleje fra august måned 2021.
- Lejeboligerne vil bestå af 3- og 4-rums lejligheder, som kommer til at ligge smukt i toppen af det naturskønne område op mod Hammer Bakker.
Byggemodningen er allerede startet op, og vi tager det første spadestik i august 2020, siger en glad bygherre.

Det resterende areal
Arealet omkring og nedenfor søen på grunden var påtænkt salgsboliger i tre varianter, 117 m2 gavlhuse, 125 M2 gårdhavehuse, samt 130 m2 plushuse.
Alle med 3 værelser og 2 badeværelser.
Men denne plan ændredes markant i december 2019 efter en opringning fra en privat investor.
Frøet til investorens interesse var blevet sået efter en cykeltur fra Frederikshavn til grænsen, hvor både han, Niels Jørn og Jesper deltog.
Herefter blev planen om salgsboliger ændret til lejeboliger, og Højrimmen Bygs fire ejere indgik aftale om at bygge 39 lejeboliger med tilhørende fælleshus, nyttehaver og shelterpladser. Alle boligerne kommer til at ligge smukt og med god plads og kig til skov og marker.
- Opførelsen af disse boliger begynder vi på i efteråret 2020, og de første indflytninger vil blive efteråret 2021.
Præsentationen af de nye lejeboliger vil foregå lokalt, da Jesper Nyborg, Sambyg A/S med kontor på hovedgaden i Vodskov, vil assistere ejeren med udlejningen.
Interesserede kan allerede nu blive skrevet op på venteliste.
I løbet af efteråret vil der blive afholdt arrangementer, hvor man kan høre om boligtyperne og projektet.
- Jeg kan allerede nu afsløre, at det bliver boliger af en kvalitet, som man sjældent ser udbudt til leje, slutter Jesper Nyborg.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: