2020-06-18 13:50:22 | Kategori: Avis

 
Megen skrald samlet ind på forhånd i Vodskov

VODSKOV: Vodskov har mindst en håndfuld naturvenner, som i corona-tiden har samlet affald langs de store veje i og ud af Vodskov.
Vodskov Samråd arrangerede i den forgangne uge en indsamling af affald, hvor en håndfuld personer rensede naturen for plastik, flasker, dåser, papir og cigaretskod, i alt ca. 25 kg.
- Den mængde ville have været meget større, for det viste sig, at de fem, der meldte sig som affaldssamlere, faktisk på forhånd selv havde samlet skrald i løbet af maj måned og begyndelsen af juni, fortæller tovholder Jytte Laden Nielsen:     
- Fra samrådet vil gerne takke Hanne Beske, Bente og Svend Eli Jensen, Jakob Frandsen og Christian Refstrup for at have samlet skrald på eget initiativ. Og for at stille op endnu engang i sidste uge.
Her bidrog også alle fra Gartneriet i Hammer Bakker, som rensede strækningen Gennem Bakkerne og samlede godt 8 kg affald.
De undrede sig lidt over, at godt halvdelen af affaldet udgjordes af sutter og poser, samlet op rundt omkring suttetræet i Grindsted.
Et gæt kan være, at ekstra mange børn har lagt sutten i corona-tiden, hvorefter de mange sutter så er faldet af grenene igen?
Pædagog Gita Christensen fra Gartneriet fortæller dog, at det, der undrede dem mest, var at der lå mest affald de steder, hvor der er opsat skraldestativer, og at jo tættere de kom på Vodskov, jo mere affald var der.
På strækningen fra rundkørslen til Kvickly har Hanne Beske i løbet af det sene forår samlet i alt 14 bæreposer med skrald.
Hun har også bemærket, at der ligger store skraldebunker ved buskadset, dér hvor Tingbakkestien krydser Aurikelvej og St. Tingbakke.
I den forgangne uge har Bente og Svend Eli Jensen bemærket, at mange har smidt større ting fra sig på strækningen mellem bådepladsen i Rærup, forbi Peterspladsen og ud til Engholm.  
- Vi er i samrådet glade for tilbagemeldingerne og vil igen tage dem op med Aalborg Kommune, siger indsamlingens tovholder, Jytte Laden Nielsen.
Et par af de nævnte problematiske steder har samrådet allerede påpeget over for Aalborg Kommune udgør et problem.
- Nu vil vi rette henvendelse på ny.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: