2020-05-20 12:08:15 | Kategori: Avis

 
Vestbjergs gamle idrætsanlæg og skole under nedrivning

VESTBJERG: I forbindelse med flytningen af Vestbjerg Idrætsforenings aktiviteter til området omkring skolen og hallen, er nedrivningen af det hidtidige idrætsanlæg og den gamle skole nu gået i gang.
Det starter i første omgang med miljøsaneringer.
I næste uge fjernes fodboldklubbens klubhus, mens nedbrydningen af den gamle skole pågyndes i uge 24.
Efter tidsplanen miljøsaneres Vestbjerg Tennis- og Petanqueklubhus i uge 24 med efterfølgende nedrivning i uge 26.

Fri adgang til det gamle tennisanlæg
- Nedlæggelsen af det gamle anlæg betyder, at tennissæsonen 2020 mere eller mindre bliver umuliggjort. Alligevel har vi dog besluttet at klargøre to af banerne på det gamle anlæg, hvor der kan spilles frem til uge 25, hvor nedbrydningen af anlægget begynder, fortæller tennisklubbens næstformand Svend Erik Pedersen.
- Alle Vestbjergs borgere er velkomne til at benytte det gamle tennisanlæg og prøve det dejlige spil. Man skal dog selv medbringe ketcher og bolde – og i øvrigt overholde sikkerhedskravene i forbindelse med corona tilføjer Svend Erik Pedersen, der samtidigt understreger, at klubhuset på grund af corona-restriktionerne ikke kan anvendes.

Nyt tennisanlæg med padel
Holder tidsplanen skulle Vestbjergs nye tennisanlæg stå klar til brug den 1. juli. Her bliver der to kunststofbaner og én ny padelbane.
- Vi forventer os meget af padel, som er en kombination af tennis- og squash. Det er meget let at spille og er en sport for alle aldersgrupper.
Det er i øvrigt med meget blandede følelser, at medlemmerne af Vestbjerg Tennis-, Petanque- og Løbeklub nu skal sige farvel deres gamle baneanlæg – og ikke mindst klubhus, der har dannet en perfekt ramme om klubbens sociale liv.
Nogle af medlemmerne har allerede været i gang med at fjerne brugbare ting og bygningsdele fra klubhuset, som de selv har bygget op.
Læs mere i næste uges Vodskov Avis.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: