2020-05-12 21:30:19 | Kategori: Avis

 
Kristian Mortensen nyt æresmedlem i Vestbjerg Tennis-, Petanque- og Løbeklub

VESTBJERG: På grund af corona-restriktionerne har Vestbjerg Tennis-, Petanque- og Løbeklub, ligesom mange andre foreninger, endnu ikke haft mulighed for at afvikle årets generalforsamling.
Derfor mødtes en mindre gruppe i sidste uge på klubhusets terrasse for at hylde Kristian H. Mortensen for den store indsats, han har ydet for afdelingen.
Det gælder både klubbens sportslige udvikling og ikke mindst det sociale samvær og fællesskab omkring baneanlægget og klubhuset.
Vestbjerg Tennis-, Petanque- og Løbeklubklub tæller omkring 150 unge og ældre medlemmer, der hen over året benytter både bane- og klubfaciliteter.
Der blev holdt en tale for Kristian Mortensen, hvor emnet var en tur ud af ”Memory Lane”. Her blev beskrevet hans emner som iværksætter, hans entusiasme og engagement i klubbens udvikling og drift.
En stor del af tiden er også blevet brugt på specialarrangementer i VIF- og DGI-regi, herunder afvikling af turneringer og udvikling af ungdomsafdeling og socialt samvær i foreningen.
Kristian Mortensen blev udnævnt som foreningens femte æresmedlem og kommer dermed ”op at hænge på væggen” sammen med de fire andre æresmedlemmer.
Kristian Mortensen er pt. ikke bosat i Vestbjerg, men i Himmerland/Overlade. Det vanskeliggør hans deltagelse i møder og andet, men Kristian Mortensen har valgt at støtte op om bestyrelsesarbejdet og bidrager med det, der er muligt.
Dette hyldest-arrangement var Vestbjerg Tennis-, Petanque- og Løbeklubs sidste officielle arrangement i de hidtidige omgivelser.  
Det var med stort vemod at man efterfølgende skulle forlade det velfungerende klubhus, der har været centrum for rigtig mange aktiviteter gennem årene.
Hele området bliver ryddet sidst i maj, så der kan opføres boliger på området.
Klubhuset kan desværre ikke genopføres på det nye område, nord for Vestbjerg Skole.
Her anlægges der petanquebaner og tennisbaner med kunststofbelægning. Ligeledes kommer der en padelbane. Det er et nyt tiltag som er en blanding af tennis og squashbane som forventes at blive det store aktiv for klubben.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: