2020-03-17 15:19:15 | Kategori: Avis

 
Lisbeth og René Strickers velgørenhedsskydestævne indbragte 27.850 kr. til Epilepsiforeningen

VODSKOV: Lisbeth og Rene Stricker har gang i et projekt, der skal skabe opmærksomhed omkring og synliggøre, hvad epilepsi er.
Formålet er at give flere mulighed for at blive opereret for epilepsi og samtidigt vise, hvordan skydning kan bruges som genoptræning med gode resultater.
I den forbindelse har Lisbeth og René Stricker holdt et stort skydestævne, hvor der både er skudt hos Vodskov Skytteforening og på de enkelte skytters hjemmebaner.
Ved stævnet i Vodskov blev der skudt 240 skydninger på blot to dage, hvilket i sig selv er helt vildt. Under et almindeligt skydestævne er der gennemsnitlig omkring 200 skydninger, som foregår over fire til fem dage. Så der var gang i den!  
Sammenlagt var der til begge stævner i alt 681 skydninger.  
Der deltog skytter fra 41 foreninger og 11 landsdele.
Kun Nordsjælland og København deltog ikke.
Til stævnet deltog tilmed to skytter, der står til udtagelse til OL, samt en del skytter fra ungdomslandsholdet.
Stævnet blev skudt på en anderledes måde.
Der var ikke præmier til de bedste. Præmierne, som var sponsoreret af de lokale forretninger, faldt tilfældigt ved lodtrækning.
Alle tilkendegav, at det var et fantastisk stævne, og der blev flere gange spurgt om, det holdes igen næste år.
Men her var svaret ”Nej”.
Stævnet har altid været planlagt som en enkeltstående event.
Lisbeth og René Stricker fik dermed lavet Danmarks største velgørenhedsstævne i skydning og fik samlet 27.850 kr. ind.  
Pengene går til Epilepsiforeningen, der blandt andet giver oplysning om operationer for epilepsi, som Lisbeth selv har haft stor glæde af.
Skydestævnet er også én af de største enkeltevents, som epilepsiforeningen har haft.
Strickers OP-Tour var oprindeligt planlagt som en gåtur fra grænsen og langs Hærvejen hjem til Uggerhalne til sommer, hvor de undervejs skulle samle sponsorater ind til Epilepsiforeningen.
Nu fortsætter de i stedet med en Corona justeret plan. Det bliver en gåtur, hvor de vil fokusere på at komme i kontakt med så mange mennesker og medier som muligt, så de kan fortælle deres historie, og dermed øge kendskabet til epilepsi, samt anvendelsen af skydning i forbindelse med genoptræning.
- Selve sponsordelen er ikke let at gennemføre, da alle firmaer og private nu er blevet ramt økonomisk af nedlukningen af Danmark pga. Corona-virussen. Det er selvfølgelig ærgerligt. Men det var da heldigt, at stævnet akkurat lige nåede at blive afviklet, inden alle skydebaner blev lukket  og Danmarksmesterskaberne  aflyst, siger Lisbeth og Rene Stricker.
TV2 Nord har også været på besøg hos parret, der skulle have medvirket i et længere indslag i programmet Nordliv om deres projekt og ikke mindst Lisbeths operation.  
Dette indslag skulle have være vist på torsdag, men er nu udskudt på ubestemt tid.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: