2020-03-17 13:58:00 | Kategori: Avis

 
Jubilæumsgeneralforsamling og optimisme i Sulsted Erhvervsforening

SULSTED: Onsdag aften holdt Sulsted Erhvervsforening sin fyrretyvende generalforsamling.
- Der er faktisk god grund til at være stolte af jubilæet, da mange byer på samme størrelse som Sulsted, har måttet opgive, fordi væksten i deres områder er gået i stå, sagde formanden, autoforhandler Ib Jensen.
Som medlemsaktiviteter har Sulsted Erhvervsforening bl.a. besøgt TV2 Nord, hvor den tidligere medarbejder Flemming Retbøll viste rundt og fortalte om sine år på tv-stationen.
Selskabet bestod også af medlemmer fra Tylstrup Erhvervsforening, som også var inviteret.
Ib Jensen kunne ligeledes berette, at foreningens fast tilbagevendende julefrokost på Sulsted Kro også i år var en stor succes med fin tilslutning.
- I Sulsted har vi de seneste par år været repræsenteret i et nyt projekt ”Aalborg Erhvervsråd”. Det er oplandsbyer med et særligt vækstpotentiale, der mødes fire til seks gange om året for – på lige fod – at fremlægge deres bys særlige ønsker. Det seneste møde blev holdt på Bilgården Hostrup den 23. januar.
Ib Jensen noterede sig desuden, at Sulsted er godt med, når det gælder lejeboliger.
- Den 1. august er Boligselskabet Nordjyllands 24 ny lejeboliger på Toftegaardsvej klar til indflytning. Desuden forventer Thomas Dam at blive færdig med de næste fire lejligheder til december, så der til den tid vil være syv nye boliger her i Sulsted.
- Jeg kan ikke huske, hvorfor vi sidst har fået et nyt gadenavn i Sulsted. Men nu har vi altså fået Elkærparken. 31 boliger på to år, det er da en rigtig god start.
Erhvervsforeningens formand understregede, at der er god grund til at se med optimistisk på udviklingen i Sulsted.
- Udover de mange nye boliger, er Lægehuset i gang med en større udvidelse med plads til flere ansatte, der i blandt en ny læge. Det er et stort plus for Sulsted at have et velfungerende lægehus. Det ved jeg, at der er mange, der misunder os.
- Desuden går menighedsrådet om kort tid i gang med en udvidelse på 52 kvm af Sulsted Sognegård, der samtidigt får nyt tag og vinduer, så den bliver mere afstemt med præsteboligen.
Ib Jensen fremhævede også, at den tidligere direktør på Dronninglund Slot Kent Stoltenberg har købt Sulsted Kro.
- Dermed er vejen banet for, at kroen er sikret i mange år fremover, således at vi har et godt sted at mødes og holde fester. Kroen er helt sikkert også med til at sætte Sulsted på landkortet med de alle de mange gæster, der kommer her og får en god madoplevelse.
Afslutningsvis fortalte Ib Jensen også, at Sulsted Borgerforening har fået bevilget et tilskud til en større renovering ad deres hus på Mindejorden.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: