2020-03-11 11:49:35 | Kategori: Avis

 
Årsmøde i Samrådet:
Vestbjerg ligger ikke på den lade side

VESTBJERG: Omkring 100 interesserede borgere var mødt op, da Vestbjerg Samråd sidste mandag aften holdt årsmøde på torvet på Vestbjerg Skole.
Over halvdelen var mødt op i god tid forvejen for at deltage i den indledende spisning, hvor et sammensat hold fra Vestbjergs Mad & Mænd I og II havde tilberedt en menu bestående af italiensk kylling og parmaskinke samt ovnbagt knoldselleri med avokadocreme og soltørret tomat.
Efter spisningen indledtes årsmødet, der valgte Hans Tordal Mortensen som dirigent.

Ryd op hele året
Efter at have konstateret, at alle formalia var opfyldt, gav han ordet videre til samrådets formand Torben Carstensen, der gennemgik årets gang i Vestbjerg, og de ting, samrådet har været involveret i.
Det var bl.a. den årlige oprydningsdag, som i år gentages søndag den 26. april med start med kaffe og rundstykker i FDF’s kredshus.
-Det er vigtigt at huske på, at der ikke kun skal gøres rent på Vestbjergs stræder og pladser én gang. Det er en fortløbende proces, og man må meget gerne kikke på sin egen grund, pointerede Torben Carstensen.

Byhave og velkomst-net
2019 blev også året, hvor Vestbjerg kunne indvie sin nye byhave, hvor også byens juletræ fremover får sin faste plads.
Torben Carstensen rettede en tak til FDF, der også i år stod som arrangør af Vestbjergs Sankt Hans-fest.
- Der er blevet arbejdet med at etablere en hundeskov, men det er endnu uklart, hvor den skal ligge.
Formanden kunne også fortælle, at alle der flytter til Vestbjerg får udleveret en net med forskellige brochurer om de faciliteter, byens borgere har mulighed for at benytte sig af.

Vestbjerg er en aktiv by
Torben Carstensen noterede sig i den forbindelse, at der er en sprudlende aktivitet i Vestbjerg og nævnte bl.a. den årlige torvedag, Borgerforeningen, Vestbjerg Kultur- og Events store halballer og foredrag, de mange afdelinger i Vestbjerg Idrætsforening, FDF og spejderne, Mad og Mænd-holdene, Danmarks bedste skole og meget andet.

Stor ros til juleudsmykningsudvalget
Samrådsformanden havde speciel ros til det juleudsmykningsudvalg, der blev nedsat efter samrådets årsmøde i 2019.
- Udvalget fik indsamlet 72.550 kr. i 2019 – og yderligere godt 30.000 kr i 2020. Af dem blev der brugt 87.000 kr. til juleudsmykningen, hvilket vil sige, at der også er en lille sum penge at gøre godt med i år. Tilmed har nogle sponsorerne tilkendegivet, at de også er villige til at bidrage i år.

Nye almene boliger på vej
Efter Samrådets årsmøde fortalte direktør Jens Erik Grøn fra Sundby-Hvorup Boligselskab om de 20 nye familieboliger, der i 2020 og 2021 skal opføres i 1 ½ plan på Niels Lyhnes Vej ved det gamle idrætsanlæg.
Sundby-Hvorup er et 75 år gammel alment boligselskab, der råder over 4.500 boliger for alle aldersgrupper.
Boligselskabet er i forvejen til stede i Vestbjerg med klyngehusene på Hanebjælken, der i 2015 blev renoveret for 31 millioner.
Her fik husene nyt tag, nye vinduer og nyt køkken.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: