2020-03-03 11:17:04 | Kategori: Avis

 
Kunderne i kø foran Kirkens Korshærs nye genbrugsbutik i Vodskov

VODSKOV: Der havde dannet sig en stor kø af købelystne kunder, da Kirkens Korshær i Vodskov fredag præcis kl. 13.00 slog dørene op til sin nye butik, der er indrettet i elinstallatør Jørgen Hoffmeyers tidligere forretningslokaler på hjørnet af Vodskovvej og Følfodvej.
Regionsleder Jonas Jakobsen klippede den purpur-farvede snor og holdt åbningstalen, hvor han bl.a. fortalte, at overskuddene fra Kirkens Korshærs omkring 250 genbrugsforretninger bruges til at drive væresteder og varmestuer for mennesker, der er hjemløse, ensomme, har et misbrug eller har psykiske lidelser.
- Vi har også forskellige aktiviteter for økonomisk trængte familier. Det er f.eks. rådgivning, støtte, sommerferieophold og udflugter.
Genbrugsleder Anders Pedersen fra Kirkens Korshær i Nordjylland havde som indflyttergave taget et kilo kaffe med til de 28 frivillige i genbrugsbutikken i Vodskov.
- Den rækker nok ikke langt, sagde han med et stort smil.
Kaffe er nemlig den eneste løn, genbrugsbutikkens frivillige modtager for deres indsats.
Med flytningen, fra Vodskovvej 57 til de nye lysere og langt mere rummelige omgivelser på Følfodvej, er der nu også blevet plads til et udvalg af genbrugsmøbler, ligesom alle andre varegrupper nu kan præsenteres endnu bedre på de mange hylder.
I anledning af butiksåbningen var genbrugsbutikken vært med kagemand og kaffe.
Kirkens Korshær i Vodskov bliver nu nærmeste nabo til byens anden genbrugsbutik ”Vodskov Genbrug”, der drives af Hammer Y’s Mens Club og hvis overskud også går til humanitære formål.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: