2020-02-20 08:44:42 | Kategori: Avis

 
Lotte Bibi Back ny formand for Venstre Hammer Bakker
- og Peter Lindholt indstillet som ny byrådskandidat

SULSTED: Torsdag aften blev Lotte Bibi Back enstemmigt valgt som ny formand for Venstre Hammer Bakker.
Samtidigt blev politiassistent Peter Lindholt indstillet som den lokale vælgerforenings nye byrådskandidat.
Det skete på Venstre-vælgerforenings generalforsamling på Sulsted Kro, hvor den fungerende formand Bo Sittrup Jensen gennemgik årets gang.

Travlt år med to valg
Af beretningen fremgik, at der har været stor travlhed med at sætte plakater op i lygtepæle og andre steder i forbindelse med både EU-parlamentsvalget og folketingsvalget.
-Venstre fik to flotte valg med fremgang. Men ved folketingsvalget fik nogle af støttepartierne en omgang tæsk af vælgerne, og magten skiftede fra blå til rød med det resultat, at Lars Løkke måtte aflevere de berømte nøgler til den nordjyske statsminister Mette Frederiksen.
Bo Sittrup Jensen noterede samtidigt, at Venstre i Nordjylland opnåede 26,8% af stemmerne mod landsgennemsnittet på 23,5, hvilket udløste et ekstra Venstremandat i forhold til sidste folketingsvalg. Han roste her folketingsmedlem Preben Bang Henriksen, der fik et meget flot personligt valg.

Ballade i ”Blå Stue”
- Efter folketingsvalget skulle vi så i Venstre se fremad – troede vi. Men i sensommeren blev døren til ”Blå Stue” åbnet på vid gab, så alle kunne følge med. Der var ingen voksne til stede, når man skuede ud over forsamlingen. Der var kaos. Nogle gik hjem, andre gad ikke sige noget, og de sidste måtte slet ikke.
- Om der nu er kommet en voksen til stede i ”Blå Stue”, vil tiden vise. Men kønt var det ikke

Større synlighed
I sin beretning beskæftigede Bo Sittrup Jensen sig også med det lokale foreningsliv, hvor man har besøgt Kartoffelmelsfabrikken i Langholt og Niels Jørgen Frederiksens svinefarm i Ajstrup.
Venstre Hammer Bakker har brugt en del kræfter på at blive mere synlige, talt en del politik og ikke mindst, hvad der sker i lokalområdet.
- Da vi ikke har en repræsentant i Aalborg Byråd, bliver opgaven at bruge kræfter på at få valgt vores kandidat ved det næste kommunalvalg i 2021, fortsatte Bo Sittrup Jensen.
- Venstres byrødder arbejder ihærdigt på at fremføre god Venstre-politik, selvom det er svært, når der er et rødt flertal. Hvis vi skal overtage borgmesterkæden, skal Venstre være mere synlige, og der skal mere kant på med en stadig gentagelse af vore synspunkter og visioner for, hvor vi skal hen, fastslog Bo Sittrup Jensen.

Den tredje Limfjordsforbindelse
I sin beretning kom han også ind på den tredje Limfjordsforbindelse og de trafikale problemer, der er forbundet med de nuværende forbindelser.
- Udviklingen foregår syd for Limfjorden, fordi nye virksomheder her ikke skal forholde sig til de trafikale problemer. De unge søger også mod syd, når de skal bosætte sig. Så slipper de nemlig for at skulle holde i kø.
- Vi kan godt klare at holde i kø, men den dag tunnelen lukker gennem længere tid, så koster det masser af tabte arbejdstider og millioner af kroner i tabt fortjeneste. Så kære nordjyske statsminister: - Lad ikke Nordjylland blive en glemt og overset landsdel.

Tak til Peter Berg
I sin beretning rettede Bo Sittrup Jensenen varm tak til Peter Berg, der på grund af arbejdet i sin virksomhed, måtte forlade både bestyrelse og formandsposten midt i perioden.
- Du har gennem mange år lagt et stort arbejde i bestyrelsen gennem mange år, og senest som formand.
- Med de erfaringer, netværk og ikke mindst meninger, du har fremført, håber vi, at når du igen får lidt mere fritid, både har lyst og energi til på ny at stille op til en ny periode i bestyrelsen.
Som nævnt i indledningen blev Lotte Bibi Back enstemmigt valgt som ny formand. Nyvalgt til bestyrelsen blev Susanne Nordstrøm Enequist fra Vodskov, som erstatter Morten Kronborg, der ikke ønskede genvalg og i stedet sagde ja til at blive suppleant.
Bestyrelsen i Venstre Hammer Bakker bstår desuden af: Villy Aagaard Nielsen, Carsten Lange, Niels Jørgen Frederiksen og Peter Lindholt

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: