2020-01-22 09:54:35 | Kategori: Avis

Pensionistbyen Liselund holdt byggegilde
Renoveringen af lejlighederne på Hüttel Sørensensvej i fuld gang

VODSKOV: Renoveringen af den første af Fonden Pensionistbyen Liselunds i alt tre boligblokke på Hüttel Sørensensvej er nu så langt fremme, at der torsdag middag var byggegilde for håndværkere, beboere, forretningsforbindelser og medarbejdere.
I sin velkomst sagde bestyrelsesmedlem i fonden Jørn Toldbod, at det som bygherre er en glæde at se, at opgraderingen af lejlighederne til nutidens indretnings- og energimæssige krav - nu er i fuld gang

Lang og svær proces
- Det har været en både lang og besværlig proces at nå så langt. Vi har længe arbejdet med at få økonomien på plads til at renovere de tre boligblokke. Men da vi fik frasolgt arealet ved Attrupgårdsvej og samtidigt fik mulighed for at få energitilskud, begyndte planerne at se realiserbare ud, sagde Jørn Tolbod.
- Derefter blev hovedentreprise udbudt i licitation. Her stødte vi ind i nye problemer. Det blev for dyrt, men ved fælles hjælp fik vi justeret projektet, så det passede til økonomien, hvorefter vi kunne skrive kontrakt med TL-Byg som hovedentreprenør, fortsatte Jørn Tolbod.

Veludført arbejde
Han benyttede samtidigt lejligheden til at takke Ronni Christensen fra TL Byg – og byggefirmaets underleverandører for veludført arbejde, der tilmed følger tidsplanen.
Der rettedes også en tak til byggeriets totalrådgiver, Lars Balle fra Arkitekthuset Vodskov for godt og konstruktivt samarbejde.

Genhusningerne
Jørn Toldbod havde også verbale roser med til Pensionistbyen Liselunds medarbejdere Bente, Jonna, Finn og Jens Erik, der på fornemste vis har styret og organiseret genhusningen af lejerne - og ligeledes givet al mulig hjælp og rådgivning, mens renoveringen af boligblokkene står på.
Selvom genhusning er en større og besværlig opgave – er det foregået uden nævneværdige problemer.
Arbejdet på Blok 1 påbegyndtes i september, Blok 2 i december - mens Blok 3 starter til marts.
Genhusningen har for hovedparten af de berørte lejere kunnet ske i Pensionistbyen Liselunds lejligheder på Vodskov Byvej.

Et kik ind i lejlighederne
Selvom renoveringen blev markeret med ”byggegilde”, blev de velkendte rejsegildetraditioner holdt i hævd med røde pølser og tilhørende drikkevarer.
Bagefter var der mulighed for at besigtige én af lejlighederne og få sig et indtryk af, hvordan indretningen bliver.
Der er ti lejligheder på 55 – 60 kvm i hver af de tre blokke.
Lejlighedernes beboere er primært ældre, der har glæde af, at de er meget tæt på og kan benytte faciliteterne på Friplejehjemmet Liselund og dets aktivitetscenter.
- Det er dog ikke kun ældre, der bor her. Vi har også haft yngre lejere, forklarer Jørn Toldbod.

Fonden Pensionistbyen Liselund
Fonden Pensionistbyen Liselunds formål er at drive plejehjem/plejeboliger, ældrevenlige boliger eller boliger for andre med særlige behov.
Endvidere skal fonden sikre, at der stilles fornødne faciliteter til rådighed f.eks. aktivitetscenter, køkken/cafe, fællessal, optræningsfaciliteter, administration m.v.
Fonden råder i dag over 97 boliger, fordelt på rækkehuse, ældreboliger og lejligheder.
Bestyrelsen i Fonden Pensionistbyen Liselund består af: formand Gunver Folmand, Aase Bang, Jørn Toldbod, Svend Eli Jensen og beboerrepræsentant Knud E. Pedersen.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: