2019-12-30 10:04:01 | Kategori: Avis

 
Lokalplanforslag for Vestbjerg sendt i høring
Udvidet centerområde med mulighed for opførelse 120 nye boliger 
 
VESTBJERG: På sit møde før jul besluttede Aalborg Byråd at sende kommuneplantillægget og ”lokalplan for center-, bolig og rekreativt område, syd for Mejlstedvej i Vestbjerg” i offentlig høring frem til den 20. januar.
Lokalplanforslaget omfatter et 11,4 hk stort areal syd for Mejlstedvej, som Vestbjergs nuværende centerområde dermed udvides med. 
Der drejer sig om det område, hvor byens stadion, klubhus, ungdomsklub, tennis- og petanquebaner i dag er placeret. Idrætsfaciliteterne flyttes i stedet nord for byen ved skolen og hallen.
På de arealer, som dermed bliver til rådighed efter flytningen af det gamle sportsanlægs, kan der opføres omkring 120 nye boliger, mens den sydlige del af lokalplanområdet skal anvendes til håndtering af regnvand.
 
Ifølge lokalplanen vil en del af den nuværende beplantning blive bevaret, ligesom der vil blive plantet nyt langs Mejlstedvej. 
Der bliver også anlagt en rekreativ øst-vest-gående sti i den sydlige del af lokalplanområdet.
Thomas Dam er sammen med Michael og Bo Arvin allerede langt fremme med planer om at opføre 44 nye boliger syd for Mejlstedvej, hvor Østergaard/Kronborg tidligere lå. 
Projektet omfatter seks dobbelthuse med hver to boliger på 125 kvm – samt 32 lejligheder opført som toetages sammenbyggede rækkehuse, hvor fire lejligheder har en fælles hall som indgangsparti. Lejlighederne bliver på henholdsvis 100 og 75 kvm.
 
Vedtages lokalplanen forventes byggeriet at kunne gå i gang omkring maj.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: