2019-11-26 10:17:48 | Kategori: Avis

 
Tylstrups borgere spillede badminton i mørke
 
TYLSTRUP:  Fredag eftermiddag og aften var der gang i badmintonaktiviteterne i Tylstrup Hallen. 
Om eftermiddagen var børnehaverne i Tylstrup inviteret i hallen for at prøve forskellige badmintonlege og hilse på maskotten Miniton. 
En god flok børn og pædagoger blev introduceres til forskellige aktiviteter med og uden ketcher. 
Miniton legede og fik masser af krammere og sjov med børnene. 
 
Eftermiddagen sluttede med kage og saftevand, samt kaffe til forældrene i cafeteriet, hvor Miniton også delte krammere og slikposer ud til alle. 
De blev tilmed også inviteret til at komme i hallen lidt senere, hvor pølsevognen fra Topvask åbnede og uddelte gratis franske hotdogs. 
Herefter drog Miniton og en flok børn på tur til Dagli´Brugsen, hvor de fik lov at spille bold over køledisken. Det var både en sjov og anderledes måde at komme i Brugsen på. Det skabte da også noget opmærksomhed og venlige smil fra Brugsens kunder. Herefter gik turen tilbage til Tylstrup Hallen og et mere afslappet forløb med badminton på kryds og tværs af alder. 
Til aftensmad stod den på franske hotdogs til alle. Flere af eftermiddagens gæster kom igen, fik en pølse og tog en time eller to mere med badminton for sjov. 
 
Kl. 19 blev lyset slukket, UV-lyset tændt - og en turnering med 19 doublepar sat i gang. Der blev dystet i fire puljer frem mod den store finale, hvor der blev kæmpet om gavekort fra Byens pizza og drikkedunke fra Ketcher Sport.
 
I løbet af aftenen blev der hygget med chips sponseret af Dagli´Brugsen i Tylstrup, slikposer og diverse lækkerier fra Cafeteriet. 
De, der ikke var i kamp, spillede for sjov og holdt sig varme på de ledige baner.
 
Formanden for Tylstrup Badmintonklub, Dorthe Maagaard Blok fortæller om tankerne bag arrangementet: 
- Vort arrangement opstod af en ide, jeg havde om at skaffe flere spillere til klubben: At få fat på Miniton-maskotten og lave noget med ham sammen med vores børnehaver for at fange den mindste gruppe børn. 
- Ideen med at gå i Brugsen var. at vi måske kunne lokke nogle med os tilbage til hallen. For at fange den næste generation børn og voksen opstod ideen med at vi skulle afslutte arrangementet med ”natminton”, fortæller formanden for Tylstrup Badmintonklub Dorthe Maagaard Blok.
- At der så kom så mange både til turneringen og til fri badmintonspil er jo bare ”helt kanon”. Badminton giver mulighed for at være sammen på kryds og tværs, hvilket vi også benytter os af i både den direkte træning om tirsdagen og til fredagens familiebadminton. 
 
 - En ekstra fjer i hatten er naturligvis at TV2 Nord var faldet over vores markedsføring og fik lyst til at komme herud og sende direkte samme aften, tilføjer Dorthe Maagaard Blok.
Tylstrup Badminton har træning for børn op til 11 år hver tirsdag kl. 16.30 – 17.30, hvor der er træner på.  
Om fredagen kl. 16.30 – 18, spilles og laves der forskellige badmintonlege. Om fredagen må forældrene gerne deltage.  
Træning for børn over 11 år foregår hver tirsdag kl. 17.30 – 19 med træner på, samt om fredagen 16.30 – 18. 
Har du lyst til en sjov fredag eftermiddag med dit barn i hallen, og barnet ikke er tilmeldt tirsdagstræningen, kan man for kun 150,- hver være med resten af sæsonen.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: