2019-11-19 10:27:59 | Kategori: Avis

 
Så er de lokale Lions-klubbers Hammer Bakker-kalender 2020 på gaden
 
SULSTED: Fredag eftermiddag præsenterede de to lokale Lions-klubber Hammer Bakker og Hammerpigerne årets Hammer Bakker-Kalender 2020 ved en sammenkomst i Egnsmindesamlingen i Sulsted.
Det er 14. gang Hammer Bakker-kalenderen, der hvert år har haft forskellige lokale motiver, udgives. 
I 2020-kalenderen er det tegninger, begået af elever fra områdets skoler.
- Der har altid været flere meninger om, hvilke temaer, vi skulle vælge til kalenderen. I løbet af de 14 år har vi brugt temaer som gode og smukke huse; stråtækte huse, stuehuse til herregårde, åndens huse, vejgrøfter, slugter og udsigter; blomster og bier; svampe; granitsten, krydderurter- og vejnavne opkaldt efter kendte personer, sagde Bjarne Andersen, der er formand for de to lokale Lions-klubbers fælles kalenderudvalg.
-Vi har ofte drøftet muligheden for en kunstkalender, men har ikke haft modet til at tage springet. I stedet har vi i år inddraget egnens skoler, hvor vi i faget billedkunst har fået elever fra 3., 4., 5. og 6. klasserne til at kreere nogle tegninger med motiver fra Hammer Bakker, fortsatte Bjarne Andersen.
 
- Skolerne tog særdeles positivt mod vor henvendelse. Der blev derefter iværksat en tegnekonkurrence på seks forskellige skoler, som resulterede i en mangfoldighed af talentfulde og kreative værker. Heraf udvalgte et dommerpanel de tegninger, som pryder de 12 måneder i Hammer Bakker-kalenderen 2020, tilføjede Bjarne Andersen.
 
Efter sammenkomsten i Egnsmindesamlingen gik medlemmerne af de to Lions-klubber straks i gang med at stemme dørklokker hos områdets husstande og sælge de flotte kalendere. 
Har du ikke fået besøg, kan kalenderen købes hos et Lions-medlem.
Hammer Bakker-kalenderen har siden den første udgave i gennemsnit generet et årligt overskud på godt 120.000 kr., som helt i overensstemmelse med Lions-klubbernes formål – helt og aldeles ubeskåret - går til at støtte humanitære, sociale og kulturelle formål i området i og omkring Hammer Bakker, hvilket mange lokale foreninger og flere andre har nydt godt af gennem årene.
Prisen for kalenderen er den samme som for 14 år siden: En flad halvtredser.
 
Udover at være en smuk illustreret kalender, er den også en nummeret lodseddel, hvor køberen kan vinde et af de to gavekort til Dagli’Brugsen i Tylstrup og Sulsted. Hvert gavekort har en værdi af 2.500 kr.
Vindernumrene offentliggøres i Vodskov Avis uge 3/2020 og på Lions-klubbernes hjemmesider.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: