2019-11-19 10:23:49 | Kategori: Avis

 
To oprykninger i fantastisk efterår for Sulsted IF’s seniorhold
 
SULSTED: Lørdag slog Sulsteds førstehold fortjent Skalborg SK på udebane i den afgørende playoff-kamp og rykker dermed op i Serie 1 efter nytår.
 
Sulsted IF’s herresenior i fodbold indledte efteråret med at have et hold i henholdsvis Serie 2, Serie 4 og Serie 6. 
For et par uger siden blev en suveræn sæson for andetholdet vekslet til en plads i Serie 3 efter nytår, og i de sidste par uger har der så været spænding om førsteholdets skæbne, eftersom de har deltaget i playoff-kampe om en plads i Serie 1 til næste sæson. 
 
Forrige lørdag blev Serie 2-holdet AaB nedlagt med 2-1 efter to scoringer i de sidste ti minutter af Jesper Hæsum, og i lørdags var turen så kommet til Serie 1-holdet Skalborg SK i den altafgørende dyst. 
Vejret indbyder ikke ligefrem til fodbold i Danmark her midt i november, men selvom banen i Skalborg ikke var til poleret fodbold, så kæmpede de blå fra Sulsted, alt de havde lært. 
Lige før pausen kom forløsningen, da anfører “AP” Sørensen headede et hjørnespark fra Mathias Krogh ind bag Skalborg-keeperen. I anden halvleg var der chancer til mere, men vigtigst af alt holdt man hjemmeholdet fra scoringer og tog derfor pladsen i Serie 1. 
 
- En fantastisk bedrift når man tænker på, at man for et år tilbage netop var rykket ned i Serie 3. En stor del af æren for de to oprykninger i streg skal tilfalde træner Jan Steffensen, der via sin tilbagekomst til klubben har fået banket noget træningsmoral og tro tilbage i truppen, fortæller Mads Berger der spiller for andetholdet og er med i fodboldudvalget.
 
- Det fantastiske efterår krones af, at vi nu igen har fået et 11-mands damehold i klubben, som endda klarede sig fint i Serie 2 i efteråret.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: