2019-11-05 10:20:55 | Kategori: Avis

 
Langholt Skole scorede topkarakterer
 
LANGHOLT: Hvert år starter der en flok nye elever i 0. klasse på alle skoler landet over. Det er selvsagt nogle spændte børn, der starter og lige så spændte forældre, specielt hvis det er første barn, der skal begynde i skole.
På Langholt Skole vil man gerne lave en så god en skolestart som muligt, og derfor gennemfører de hvert år en evaluering blandt de nye forældre.
Evalueringen gennemføres ud fra følgende skala: På en skala fra 1 til 5 (5 er fuld tilfredshed), ønskes en vurdering på en række områder, samtidig ønskes en uddybning af vurderingen. 
- Vi har netop evalueret på undersøgelsen og glæder os ved den lejlighed over, at svarprocenten blev 94 % og gennemsnitskarakteren blev på 4,8, fortæller skoleleder Lotte Aagaard Risager.
 
Spørgsmålene som forældrene blev bedt om at svare på, handlede både om det første informationsmøde i december 2018, overgangen fra børnehaven til skolen, overleveringssamtalerne i juni inden skolestarten, den skriftlig information fra skolen til forældrene inden skolestart, det første forældremøde og sidst, men ikke mindst, den reelle skolestart, både på skolen og i dussen.
 
- Vi fik også nogle bemærkninger med på vejen, som vi gerne vil dele:
- Tak for verdens bedste skole for verdens bedste børn. Vi er så taknemmelige for jeres fantastiske arbejde.
- 100% perfekt med de forløb imellem skolen og børnehaven. Det hjælper meget på børnenes hverdag. Det er altid skønt med børn som har glædet sig rigtig meget til at komme i skole.
- Søde lærere og klassekammerater. Jeg er virkelig imponeret over jeres struktur, professionalisme, overblik og meget andet. Stor beundring herfra.
 
- Selvsagt er vi meget tilfredse og glade over den feedback vi har fået, slutter Lotte Aagaard Risager.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

  

                   Så godt dækker Vodskov Avis: