2019-10-29 10:17:17 | Kategori: Avis

 
Horsens-Hammer Årbog 2019 præsenteret ved velbesøgt åbent hus
 
VODSKOV: Der var stort rykind af gæster, da Horsens-Hammer Hjemstavnsforening i weekenden holdt åbent hus i det lokalhistoriske arkiv, der har domicil i kælderregionerne under plejehjemmet Liselund.
Den aktuelle anledning var den officielle præsentation af ”Horsens-Hammer Årbog 2019”, som medlemmerne af Hjemstavnsforeningen får ganske gratis, når de har betalt det beskedne årlige kontingent på 80 kr. for en husstand.
Årbogen er udkommet siden 1977 med lokalhistoriske artikler fra den gamle Horsens-Hammer Kommune, der i forbindelse med den første store kommunalreform blev indlemmet i Aalborg.
 
Artiklerne i årbogen er samlet og redigeret af Poul Dahl og Svend Dam Nielsen, ud fra lokalarkivets store samling af gamle billeder, fotos, papirer, protokoller og erindringer.
At drive et lokalhistorisk arkiv er en kontinuerlig proces. Egnsmindesamlingen modtager med jævne mellemrum billeder og forskellige papirer, der skal registreres og arkiveres. 
Arkivet holder fast åbent den første mandag i hver måned mellem 15 og 17. Desuden kan der aftales besøg efter aftale med bestyrelsen.
 
Hjemstavnsforeningen har en hjemmeside: https://h-hh.dk/, der jævnligt opdateres med historier og billeder fra før, verden gik af lave.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: