2019-10-22 09:11:29 | Kategori: Avis

 
Hammer Bakker Runners har etableret en vandreafdeling
 
VODSKOV: Vodskovs lokale løbeklub HBR (Hammer Bakker Runners) har her i efteråret åbnet en ”Walkers-afdeling”.
Idéen opstod, fordi flere andre løbeklubber har etableret en Walkers-afdeling og fordi, DGI netop har sat fokus på vandring.
Vandreafdelingerne er for alle, der ønsker at motionere i et fællesskab, der svarer til det, der findes i løbeklubberne.
I første omgang har HBR meldt ud, at alle der lyst til at deltage i en god vandretur i Hammer Bakker blot skal møde op ved Vodskov Kirke søndag morgen kl. 10.00.
Vandreturene er typisk på 6 til omkring 14 km – med mulighed for ”at dreje fra” undervejs og dermed forkorte distancen. Vandreturene er helt uforpligtende. Man behøver derfor ikke at være medlem af HBR. 
 
På sigt er det dog tanken at man kan melde sig ind i HBR’s ”Walkers”- afdeling, så man kan deltage i alle løbeklubbens aktiviteter.
Hammer Bakker Runners har tidligere haft besøg af andre løbeklubber og deres ”Walkers”- afdelinger, hvor man er kommet ud på vandreture, som ikke ligger i deres eget lokale nabolag.
- I opstartsfasen er der mulighed for at komme med gode idéer til vandreture i enten Hammer Bakker eller om turen skal gå til Dronninglund Storskov, Rebild Bakker eller stranden, fortæller Hans-Erik Larsen, der tovholder på HBR’s vandreafdeling.
 
Antallet af deltagere har siden opstarten i august ligget på 5 til 13 km. Nogle er gengangere,  og nye kommer til, alt efter hvordan tiden passer for den enkelte.
- Fælles for alle de ture, der er vandret siden starten, er, at de har givet en masse socialt samvær, gode snakke, nye bekendtskaber og ikke mindst masser af sund motion, slutter Hans-Erik Larsen, der ser frem, at endnu flere vil møde op til søndags-vandreturene.
 
Vodskov Avis’  udsendte var søndag formiddag med på en 6 ½ km tur og kan bekræfte, at vi har en ualmindelig dejlig og smuk skov i Hammer Bakker. 
Selskabet var hyggeligt og afslappet. Tempoet friskt, og skovbunden smukt dækket af et rødligt tæppe af nedfaldne blade.
 
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: