2019-10-15 09:53:46 | Kategori: Avis

 
Tylstrup får atter et bolighus
 
TYLSTRUP: Flere Tylstrup borgere har allerede spottet, at der er ved at åbne en ny møbelforretning i det tidligere Tylstrup Bolighus på Luneborgvej.  
Flere har tilmed allerede været inde i forretningen, mens møblerne er ved at blive sat på plads.
Det er Annette og Martin Gade, der står bag den nye møbelforretning. Som efternavnet antyder, er det samme familie, der i sin tid åbnede Gades Møbelcenter i City Syd.
- Det var min far som startede Gades Møbelcenter, fortæller Annette Gade og Martin er min søn. 
- Vi skal dog flere generationer tilbage for at afdække hele møbelhistorien i min familie, smiler Annette.
- Mine oldeforældre startede møbelbutik og snedkeri i Nørresundby. Min bedstefar havde butik i Danmarksgade i Aalborg, og derfor var det slet ikke fremmed for min far at gå ind i samme branche. Selv sad jeg for nogle år siden på direktørposten i Gades Møbelcenter i seks-syv år og har også drevet engros og webshop med møbler sammen med min søn Martin. 
 
- Det har været sjovt at drive webshop og engroshandel, men vi savnede kundekontakten. Det at se slutkunden i øjnene og sammen finde ud af, hvilken sofa der er den helt rigtige, det betyder noget. Det var derfor, vi startede vi butik igen. Denne gang på Hobrovej ved Mariendalsmøllen. Butikken fik navnet ”Hjemme Hos - Møbel Salg”, og det er den forretning, vi nu flytter til Tylstrup, fortæller Annette Gade.
-  Jeg har altid i et eller andet omfang beskæftiget mig med møbler. Ja, vi kan nok ikke finde ud af andet, griner Annette. 
- På min søns visitkort står der "Martin Gade - 5. generations møbelnørd". Det er vist bare en del af vores identitet.
 
Bent Larsen, som har drevet Tylstrup Bolighus i disse lokaler siden 1978, og Annette og Martin Gade lærte hinanden at kende, da sidstnævnte drev engrosforretningen. Derfor tog dem ikke lang tid at blive enige om, at lokalerne i Tylstrup er helt ideelle til en ny møbelforretning.
- Tylstrup er jo en god by med mange mennesker i alle generationer, som hjælper hinanden. Byen har en god placering mellem motorvej og hovedvej mellem Brønderslev og Nørresundby. Derfor forventer vi, at både folk fra byen og også udenbys fra vil handle møbler i Tylstrup.
 
Åbningen af den ny møbelbutik i Tylstrup er officielt planlagt til torsdag den 17. oktober. Derefter forventer mor og søn foreløbig at holde åbent hver torsdag, fredag og lørdag.
- Om det bliver ændret, afhænger af behovet, ligesom sortimentet i forretningen også vil følge efterspørgslen. 
Vi bestræber os på at have og skaffe det, som folk ønsker. Vi ved allerede, at det mest er Københavnere, der ønsker at anskaffe sig en gul sofa - og ikke så mange nordjyder, slutter Annette med et smil.
 
2019-11-02 12:10:57 | Martin Gade

Tak for den fine artikel. Tak for den gode modtagelse fra Tylstrup og omegn

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: