2019-10-01 11:35:30 | Kategori: Avis

 
Ekstraordinære landdistriktsmidler skal søges nu
 
LOKALE PROJEKTER:  Aalborg Kommune åbner nu for ansøgninger til mindre projekter i kommunens landdistrikt. Fristen er 3. november, hvis du har en god idé til forbedringer i dit lokalområde.
Puljen har været efterspurgt i lang tid, efter den midlertidigt blev udsat på grund af udarbejdelse af den nye landdistriktspolitik. Men nu har sundheds- og kulturudvalget ekstraordinært besluttet at midlerne skal i spil nu:
- Vi har lavet en ekstraordinær ansøgningsrunde hvor man kan søge i AKA-puljens midler. Kriterierne er de samme som de plejer. Det er til byens mindre projekter, eller hvis man vil opgradere det lokale forsamlingshus faciliter, fortæller Lisbeth Machholm, konsulent i landdistriktsgruppen i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.
I øjeblikket er der 1,4 millioner kroner i puljen, der kan søges frem til 3. november 2019 via www.aalborg.dk/landdistrikt.
- Mens vi venter på den nye landdistriktspolitik, der kommer i høring her i oktober, så håber jeg at rigtigt mange af ildsjælene i landdistriktet vil sende os en masse gode ansøgninger – det er jo med til at holde gang i den gode udvikling af vores lokalområdet i, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: