2019-09-24 09:32:45 | Kategori: Avis

 
1.500 km blev løbet i Hammer Bakker
 
HAMMER BAKKER: Nok falmer skoven trindt om land og fuglestemmen daler. Men humøret og stemningen var bestemt ikke i mol i lørdags i Hammer Bakker, hvor Rema 1000 Vodskov og Hammer Bakker Runners for 3. år i træk inviterede til Gratisløb.
Det ustadige vejr hen gennem september var for en kort bemærkning erstattet af smukt sensommervejr, og skovens dybgrønne og begyndende orange farver smeltede flot sammen Rema 1000’s røde-hvide-blå farver og skabte en perfekt ramme for et motionsløb, der rummer alt fra garvede halvmaraton-motionister til børn i klapvogne, der blot skal have en enkelt omgang á 3 km.
 
Og i en tid hvor alt koster penge havde knap 160 motionister benyttet sig af den sjældne mulighed med et sandt gratis løb og fundet vej til startstregen lige ved indgangen til Hammer Bakker. Deltagerne havde på forhånd valgt hvor mange omgange á 3 km de vil løbe, fra én omgang til syv omgange svarende til et halvmaraton. 
 
Dermed var der også rige muligheder for at tanke frisk energi på depoterne, for hver gang løberne passerede start kunne de forsyne sig med chokolade, cola, vand, æbler, bananer, slik og chips – med andre ord, alt hvad en træt motionist – eller et sliksultent barn – har behov for.
I modsætning til sidste år var Rema 1000 købmand Peter Nikolajsen forhindret i at deltage, men løbet blev alligevel flot afviklet med sikker hånd af de mange frivillige fra Hammer Bakker Runners med formand Bo Stilling Christiansen og Race Director Frank Kjærup i spidsen. 
- Det er en sand fornøjelse at skabe en glad lørdag formiddag hvor alle omkring Hammer Bakker kan tage en time eller to fri fra hverdagssyslerne og nyde hinandens selskab i skoven, fortæller formand Bo Stilling Christiansen.
Nogle løb hurtigt, nogle løb langt, andre løb kort og andre igen løb langsomt. Helt i tråd med løbets ånd var der ikke præmier til de hurtigste. Til gengæld blev alle præmieret med en gratis sensommerdag i skoven, hvor der alt i alt blev løbet lidt mere end 1.500km.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: