2019-08-20 11:49:39 | Kategori: Avis

 
Vestbjergs nye mødested fik navnet ”Byhaven” 
 
VESTBJERG: Enhver med erfaring i planlægning af større udendørs arrangementer ved, at vejret er lige så uberegneligt som indholdet i Donald Trumps tweets.
I Vestbjerg havde man håbet på smukt sommervejr til den årlige torvedag i lørdags. I stedet faldt der en stille regn – med stedvis opklaring i løbet af dagen. 
Vejret havde heller ikke nogen betydning på besøgstallet. Vestbjergenserne var mødt talstærkt frem, bl.a. for at overvære den officielle indvielse og navngivning af byens nye mødested.
 
Fokus på centrale mødesteder
Den røde snor blev klippet af det lokale byrådsmedlem Ole Risager (DF), der i sin indvielsestale bl.a. sagde, at byrådet har stort fokus på 11 oplandsbyer med vækstpotentiale, hvor der er afsat tre millioner kr. til hver.
- Det er sket med borgerinddragelse af samråd og øvrige interessenter. Typisk har der ofte været tale om forbedringer af centrale mødesteder i byen eller stiforbindelser. I Vestbjerg er der fokuseret på bymidten, hvor mange tager til for at handle.
 
Mange muligheder
 
- Det grønne område ved byens dagligvarehandel, hvor vi netop står nu, har tradition for at være det område, der bruges til forskellige arrangementer, som f.eks. denne torvedag. Med den opfriskning, der er sket i løbet af foråret, håber jeg, at området kan bruges endnu mere aktivt end i dag. Det kan eksempelvis være Sankt Hans-bål, byens juletræ, rekreation, mødested for dagplejer og indsamling af æbler fra de nyplantede frugttræer. Men det er alt sammen op til Vestbergs borgere, sagde Ole Risager. 
Han tilføjede, at der i løbet af efteråret vil blive opsat legeredskaber på den vestlige del af området.
 
Navnet blev Byhaven
 
Forud for indvielsen af den nye by havde Vestbjerg Samråd udskrevet en navnekonkurrence.
Efter snoreklippet kunne Ole Risager derfor fortælle, at navnet bliver ”Byhaven”. – og overrække en gavekurv fra Spar Vestbjerg til forslagsstilleren Kurt Poulsen.
Traditionen tro bød torvedagen på børneloppe – og bagagerumsmarked, mountainbiketur i Hammer Bakker, åbent hus i Vestbjerg Aktivitetscenter og mad og drikke til de mange sultne gæster.
Torvedagen havde også besøg af nogle søde nissepiger, der samlede bidrag ind til Vestbjergs juleudsmykning.
På grund af regnvejret måtte besøget af de flotte køretøjer fra Vodskov Veteran Bil Club aflyses. 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: