2019-08-13 10:00:03 | Kategori: Avis

 
Regnen drillede den nye byfest i Tylstrup
 
TYLSTRUP: - Hvorfor skal der altid være regnvejr, når vi har et udendørs i arrangement i Tylstrup, spurgte én af byens borgere, da Vodskov Avis lørdag kikkede forbi den byfest, der fra og med i år afløser det nu lukkede Tylstrup Marked.
Ganske vist er langt de fleste Tylstruppere vendelboer, der ikke lader sig mærke med et skvæt regn, selvom om den kommer i tykke stråler. 
Men alligevel er det langt fra optimalt at spille gadeturneringer i fodbold, når vejrguderne har åbnet op for én af de helt store sluser.
På grund af regnen var der heller ikke det helt store salg i de opstillede boder, som folk hastede forbi for at komme i ly i det store telt, der var opstillet på stadion, hvor byfesten blev holdt.
Her var der til gengæld masser af mennesker, der fulgte den store bagedyst, hvor de to kompetente dommere, kokkene Eva og Carsten smagte sig gennem det lækre bagværk. 
Dommerne var på en svær opgave, men valgte til sidst Ellinor Pedersens fine og velsmagende lagkage som vinder.
Byfesten i Tylstrup strakte sig over fredag og lørdag. På programmet har der desuden været trailer og trillebørsmarked, lerdueskydning med laser, turnering i høvdingebold og fodbold, spejderaktiviteter og rulleskøjtedisko i hallen.
Der blev sat punktum for byfesten med en velbesøgt fællesspisning og dans i teltet lørdag aften.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: