2019-07-15 13:46:30 | Kategori: Avis

Kikker først på Vodskovvejs støjproblemer efter sommerferien

VODSKOV: Flere beboere på den centrale del af Vodskovvej føler sig voldsomt generet af trafikstøjen fra den nye brostenslignende PaveSmart-belægning, der både er lagt for at dæmpe farten og forskønne gademiljøet.
For et par uger siden stod Britta og Warberg Pedersen, der bor på Vodskovvej 34 – lige ud for et bredt PaveSmart-felt, frem i Vodskov Avis og fortalte, hvor påvirkede de er af den voldsomme vejstøj og de rystelser, det giver i deres hus, når biler kører hen over belægningen.
Ganske vist er der med vejforskønnelsen indført en fartbegrænsning på 40 km/t, men det er dog mildest talt langt fra alle bilister, der letter foden fra speederen, når de kører gennem Vodskovs butiksgade.
Senest har også Vodskov Samråd taget kontakt med Aalborg By- og Landskabsforvaltning der har rettet henvendelse til Nordjyllands Politi – for som en nødløsning midlertidig at få sat den nuværende maksimale hastighedsbegrænsning yderligere ned, til der er fundet en brugbar løsning på støjproblemerne.
Det forslag har Nordjyllands Politi dog sagt nej til.
Derfor må de støjplagede beboere på Vodskovvej væbne sig med tålmodighed til efter sommerferien, hvor By- og Landskabsforvaltningen har lovet at kikke nærmere på problemet.
Indtil da opfordres bilisterne til at vise hensyn og køre langsomt over PaveSmart-belægningerne på Vodskovvej.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: