2019-06-25 10:24:53 | Kategori: Avis

 
Festlig indvielse af Kultur- og Borgerhuset Hammer Bakker
 
GRINDSTED: Mere end 100 borgere var lørdag eftermiddag mødt op til den officielle indvielse af Kultur- og Borgerhuset Hammer Bakker. 
 
Inden Aalborg Kommunes rådmand for Sundhed- og Kultur Mads Duedahl klippede den røde snor, roste han initiativtagerne for deres vedholdenhed og aldrig at give op.
- Da I fremlagde planerne om at ombygge en gammel og slidt DUS-pavillon til kultur- og medborgerhus, var der ingen i byrådet, der syntes, at det var nogen god idé. Og heller ikke at støtte økonomisk. 
- Det til trods fortsatte I – med Lasse Breddam i spidsen - ufortrødent og viste endnu en gang, at I med jeres lokale engagement og sammenhold har viljen til at nå jeres mål. I har selv skaffet den fornødne økonomi gennem fonde, sponsorer og ved at yde et stort antal frivillige arbejdstimer. Den kommunale andel i procent udgør kun omkring en tiendedel.
 
Formanden for Kultur- og Borgerhuset Hammer Bakker Joan Foldager takkede i sin tale for den imponerende, frivillige arbejdsindsats, der er lagt i huset siden byggestarten i april sidste år. 
- Huset skal være et sted, der danner ramme om nye aktiviteter, kulturelle oplevelser, møde- og foreningsvirksomhed, aftenskolevirksomhed og andre arrangementer med socialt samvær.  Huset bliver ikke kun til glæde  for os i Grindsted og Uggerhalne – men også for borgerne i byerne omkring Hammer Bakker. 
Joan Foldager tilføjede, at der allerede er nedsat et større antal arbejdsgrupper, der med hvert sit arbejdsområde skal drive huset, der allerede er udlejet til 15 fremtidige arrangementer.
Rita Grønborg havde til indvielsen skrevet en hyldestsang til det nye borger- og kulturhus, hvori det bl.a. hed:
 
”Så nu har vi Kultur og Borgerhuset, 
byens hus hvor så meget skal ske. 
Det er her vort sociale liv skal vokse 
holde fest helt fantastisk til det.”
 
Anders Holt akkompagnerede til Rita Grønborgs tekst på melodien ”Livstræet”, Der var ligeledes musikalsk underholdning med duoen Claus og Jonas.
 
Om aftenen fortsatte indvielsesfesten med fællesspisning af helstegt pattegris og alt, hvad dertil hører.
- Og mon ikke man i Grindsted og Uggerhalne efter opnåede resultater som cykelsti mellem Grindsted-Vodskov, næsten ny skole, 2 minus én-vej i Grindsted, og kultur- og borgerhuset allerede er begyndt at tænke på det næste store projekt til gavn for borgerne og de to landsbyers fortsatte udvikling? 
Devisen er: Med sammenhold og fælles indsats er intet umuligt. Det umulige tager bare lidt længere tid.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: