2019-06-11 10:14:38 | Kategori: Avis

 
SuperBrugsen Vodskovs nye lederteam er på plads
 
VODSKOV:  Det bliver Max Kristensen, der fra 1. juli skal afløse Bjarke Mikkelsen som uddeler i SuperBrugsen i Vodskov.
 
Mandag besøgte den kommende uddeler butikken. Det skete både for at hilse på personalet og få ferieplanlægningen på plads. 
Max Kristensen er frem til månedsskiftet uddeler i SuperBrugsen i Hobro. Men da han bor på et nedlagt landbrug mellem Vodskov og Langholt med sin kone Camilla, der er dagplejemor og døtrene Alberte på 7 og Sofia på 4, kender han sin nye arbejdsplads og Vodskov ganske godt. 
 
- Det er Vodskovs bedste butik, og det skal den fortsat være. Det er ikke uden grund, at SuperBrugsen Vodskov ligger i Top 5 på Coops landsdækkende kundetilfredshedsbarometer, fremhæver han.
Max Kristensens store fritidsinteresse er fodbold. Han har selv været aktiv spiller og er i dag fodbolddommer. Derfra kender han også sin nye ”nabo” i Vodskov, stadioninspektør Rasmus Bøjer Møller. 
-Så er der selvfølgelig familien – og også en del at lave, når man bor på et nedlagt landbrug, smiler han. 
Lige nu skal Max Kristensen have afviklet sit uddeler-job hos SuperBrugsen i Hobro. 
 
Men fra 1. juli er arbejdsstedet Vodskov, hvilket som en ekstra privat fordel som i modsætning til i dag kun giver ganske få kilometer til og fra arbejde.
Endnu en mand i SuperBrugsen Vodskov er Simon Ottzen, der startede i jobbet som souschef 1. juni. Han kommer fra SuperBrugsen i Hadsund og var før det butikschef i Fakta på Grønlandstorv i tre år. 
Simon Ottzen har også et godt lokalkendskab. Han er oprindeligt fra Vester Hassing, men bor i dag med sin kæreste Julie, der er pædagog i Aalborg.
 
Bjarke Mikkelsen er allerede startet som ny uddeler i SuperBrugsen i Kolind på Djurs. 
Han vender tilbage til Vodskov en dag i juli, så kunder og personale kan sige et ordentlig farvel og tak for indsatsen - og velkommen til den nye uddeler Max Kristensen. 
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

  

                   Så godt dækker Vodskov Avis: