2019-05-14 12:08:56 | Kategori: Avis

 
Uddeler Bjarke Mikkelsen flytter til SuperBrugsen i Kolind
 
VODSKOV: Uddeler i SuperBrugsen Vodskov Bjarke Mikkelsen har fået nyt job. Ved månedsskiftet bliver han ny uddeler i SuperBrugsen i Kolind på Djurs. 
- Det er ikke fordi, jeg på nogen måde er utilfreds med at være daglig leder af SuperBrugsen Vodskov.  Tværtimod!  SuperBrugsen Vodskov er en både veldreven og attraktiv butik med et dygtigt, servicemindet personale – og dertil en stor kreds af gode faste kunder. Faktisk ligger SuperBrugsen Vodskov på en fjerdeplads på Coops landsdækkende kundetilfredsbarometer, tilføjer Bjarke Mikkelsen.
Når Bjarke Mikkelsen har sagt ja til at overtage ledelsen af SuperBrugsen i Kolind, handler det både om at rykke tættere på familien og få nye faglige udfordringer.
SuperBrugsen i Kolind er selvstændig med egen vinbutik og udlejningsejendomme, hvilket giver nogle flere muligheder. 
Bjarke Mikkelsen kommer oprindeligt fra Hadsund, hvor han blev udlært og arbejdede i SuperBrugsen i ti år. Herefter blev han uddeler i SuperBrugsen på Færøplads i Aalborg, og den 1. november 2016 afløste han Kristian Henriksen som uddeler i Vodskov. 
Bjarke Mikkelsen vil med sit venlige og smilene væsen blive savnet af både kunder og personale. 
- Men der er gode folk til at tage over.  Den 1. juni tiltræder Simon Ottzen som ny souschef. Han kommer ligesom Bjarke Mikkelsen fra SuperBrugsen i Hadsund og medbringer tillige tre års erfaring som butikschef i Fakta. Sammen med afdelingsleder Karina Pedersen skal Simon tage sig af den daglige ledelse af SuperBrugsen i Vodskov frem til den 1. juli, hvor den nye uddeler forventes at tiltræde, forklarer Bjarke Mikkelsen.
Hvem der bliver ny uddeler i Vodskov, vides endnu ikke. 
- Men med den gode og attraktive butik vi har, bliver ansøgerfeltet garanteret stort, smiler Bjarke Mikkelsen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

  

                 Så godt dækker Vodskov Avis: