2019-04-23 10:23:54 | Kategori: Avis

 
Lions Hammer Bakker og Hammerpigerne støtter det lokale foreningsliv
HAMMER BAKKER: Lions Klubberne Hammerpigerne og Hammer Bakker er gået sammen om et unikt projekt, der løber frem til den 1. august 2020. 
De to Lions-klubber vil med projektet understøtte det uvurderlige stykke arbejde, der udføres af frivillige i foreningslivet for børn og unge i Hammer Bakker-området
- Der skal opfyldes visse betingelser for at få del i pengene. Det kan være hvervekampagner eller arrangementer, der tager sigte på at aktivere flere børn og unge i foreningerne, forklarer Birgit Jeppesen fra Hammerpigerne og Mogens Gregersen fra Lions Club Hammer Bakker.
 
Foreninger forebygger mistrivsel
De to klubber yder også økonomisk støtte til uddannelse af trænere og ledere, anskaffelse af nødvendigt udstyr og til lokale samarbejdsprojekter på tværs af foreningerne i områderne omkring Hammer Bakker.
Birgit Jeppesen og Mogens Gregersen fremhæver, at foreningerne er nogle af de allerbedste til at forebygge mistrivsel blandt både unge og voksne:
- Er man en del af en forening, enten som aktiv eller som leder, er der gode chancer for at få et godt liv.
 
Der kan stadig søges
Hammerpigerne og Lions Club Hammer Bakker har indtil nu imødekommet seks ansøgninger fra lokale foreninger.
Der er bl.a. givet tilskud til opstart af en E-sportsafdeling i Vestbjerg IF, udstyr til Tylstrups U I og Vodskov Motions Cykelklub. Lions-klubberne er ligeledes involveret i projekter i Langholt og Vodskov. Der arbejdes også på en foreningskonference.
- Der er stadig penge i puljen, og i udvalget ser vi frem til, at nye projekter dukker op. Vi ønsker ikke unødigt bureaukrati, som i forvejen er nok af i foreningslivet. Derfor skal der blot sendes en kort og præcis ansøgning på en formular, som kan rekvireres ved at sende en mail til mogenslethgregersen@mail.com. Herefter skal vi højst bruge 14 dage på at behandle ansøgningen, forklarer Mogens Gregersen.
De to Lions-klubber gerne vil have en tæt og god kontakt til foreningerne. Derfor vil der blive knyttet et Lions-medlem til hvert af de projekter, der støttes.
 
Unge kan søge enkeltvis
Da Lions har et stort ønske om at få flest muligt unge mennesker til at engagere sig i foreningslivet, kan også enkeltpersoner søge om midler til betaling af kontingent og deltagelse i foreningsarrangementer. 
Her kræves der ikke udfyldt en ansøgningsformular.
Man skal man blot kontakte Birgit Jeppesen på birgit.jeppesen2@skolekom.dk. 
Birgit Jeppesen og Mogens Gregersen understreger, at Hammerpigerne og Lions Club Hammer Bakker fortsat vil støtte de lokale initiativer og projekter, man altid har gjort.
Midlerne til de tilskud, der ydes, kommer bl.a. fra de to Lions-klubbers salg af den årlige Hammer Bakker-kalender.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: