2019-04-15 11:01:35 | Kategori: Avis

 
Fra 3 bestyrelsesmedlemmer til 1 - og nu til 7 i Vodskov Håndbold
 
VODSKOV: Torsdag aften holdt Vodskov Håndbold endnu en generalforsamling, da den seneste blev suspenderet på grund af manglende regnskab.
Den afgående formand Ann Held aflagde beretning for de 17 fremmødte.  
Hun fortalte, at foreningen som sådan kører rigtig godt. 
- Selvom vi har skullet klare mange opgaver, har vi i nogen tid kunnet klare driften med kun tre bestyrelsesmedlemmer.
- Vi har nogle gamle rotter blandt trænerne, og vi har et marketingsfirma, som på provisionsbasis arbejder med sponsorerne. Desuden har vi har nogle glade spillere med bl.a. fremgang på U8 og på Dame Senior og mange ungdomsspillere på U10 og U14. 
Så bestyrelsen har dermed faktisk kørt af sig selv, sagde Ann Held.
- Damesenior mangler desværre en træner til næste sæson. Herre Senior måtte beklageligvis trække sig op mod jul.  Vi håber, at de kommer i gang efter sommeren. 
- Vi har nogle gode aktiviteter med bl.a. Aalborg Karneval.  Her får vi hjælp af både folk fra foreningen og især en flok, som ikke har noget med Vodskov Håndbold at gøre.  De har lagt rigtig mange kræfter i den opgave, som alene giver 20.000 til klubben, fortsatte Ann Held.
- Økonomisk ser det fint ud, lige bortset fra, at vi sidste år måtte vinke farvel til Nørhalne Cup og dermed potentielt gik glip af kr. 56.000, som var indtægten i 2017.
Denne post deler vi i år med Vodskov Gymnastik og budgetterer her med en indtægt på minimum 20.000 kr.
Vodskov Håndbolds kasserer måtte desværre melde fra midt i 2018 på grund af sygdom, 
- Derfor sad vi uden kasserer indtil for kort tid siden. Heldigvis hjalp banken os i mellemtiden, og vi har nu fundet en ny kasserer, der endelig har fået de nødvendige adgangskoder til bank mm, så vi nu kan præsentere et revideret regnskab, forklarede Ann Held.
Regnskabet for 2018 viste desværre et mindre underskud på grund af de manglende indtægter fra Nørhalne Cup.
Vodskov Håndbold har stået i en kritisk situation da to ud af tre bestyrelsesmedlemmer ikke ønskede at genopstille. 
Bestyrelsen har på opfordring tidligere i år inviteret til forældremøde med hygge og en snak om praktiske ting, for her at gøre opmærksom på, at det er vigtigt, at der kommer flere hænder i bestyrelsen. Men ingen meldte sig.
 
En skov af hænder
Torsdag aften kunne Ann Held og dirigent Mette Bundgaard Andersen til gengæld se en skov af hænder, da der var valg til bestyrelsen.
Følgende blev valgt: Ann Kjær (som er eneste blivende fra tidligere bestyrelse), Pia Smed Sørensen (mor til U10 og U14 piger), Pia Jørgensen (mor til U14 pige), Kimmy Porskrog (far til U10 dreng), Brian Olsen (far til U14 pige), Marion Lund Dyrig (mor til U10 dreng), og Gitte Jensen (mor til U14 pige). 
Pia Smed Sørensen var ikke tilstede på generalforsamlingen. Hun havde på forhånd tilkendegivet at ville stille op og blev foreslået af Ann Held. Hendes mand Peter Sørensen lyttede med på hendes vegne. 
Pia Jørgensen blev valgt som revisor. 
Ann Held lovede at hjælpe den nye bestyrelse i gang med det praktiske, ligesom hun tilbød fortsat at være Vodskov Håndbolds repræsentant i VKI’s bestyrelse og i Vodskov Samråd. 
Desuden tilbød hun også at være træner for Herre Senior i den kommende sæson, hvis holdet genopstår.
Ann Held sluttede generalforsamlingen af med at takke alle for en god sæson, for udvist tillid og hjælp gennem tiden.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                   
Så godt dækker Vodskov Avis: