2019-04-09 09:00:39 | Kategori: Avis

 
Vodskov Skoles 0. -klasser opførte ”Zebra Ze Ze” 
 
VODSKOV: Fredag formiddag havde Vodskov Skoles to børnehaveklasser generalprøve på den klassiske teaterforestilling ”Zebra Ze Ze” for de kommende 0-klasser og indskolingen.
Om eftermiddag var der premiere på forestillingen for forældre og bedsteforældre.
- Eleverne i de to børnehaveklasser havde øvet sig en god uges tid på ”Zebra Ze Ze”, der efterhånden er blevet en tradition, fortæller børnehaveklasse-lærer Lone Østergaard Nielsen. 
 
- Musikken er god. Forestillingen giver mange muligheder for at være med og vælge rolle i. Vi har lyttet til sangene i nogen tid og snakket om, hvad der skal til. Børnene har kunnet vælge, om de ville være sommerfugl, zebra eller noget helt andet. Ikke alle har fået deres højeste ønsket opfyldt - men alle er gået til opgaven med krum hals.
- Vi har selvfølgelig oplevet lidt sceneskræk. Men sjovt nok var de par stykker,  der var mest nervøse, også dem, der gav den fuld gas under forestillingen her i formiddag, smiler Lone Østergaard Nielsen. 
- Formålet med at lave forestillingen er primært at turde stå frem foran en skare af mennesker, at huske rollen, holde tiden, være tålmodig, ikke snakke og miste fokus og huske rækkefølgen. 
- Det gjorde børnene rigtig godt. Vi kunne også høre fra salen, at specielt 5-klasserne sang med på sangene - de kan nemlig godt huske at de selv var pingvin eller tiger. 5. klasserne var inviteret med, fordi de er venskabsklasse med nogle af de yngre elever.
 
Det inviterede publikum til formiddagens generalprøve er de børn fra Vodskovs tre børnehaver, der skal i starte i  0-klasse efter sommerferien. 
Mange var spændte på at se forestillingen og tanken om, at det er deres tur næste år.
En pige fra Børnehaven 6’eren mente dog ikke, at hun skal på scenen. Hun glæder sig mest til, at skulle i skole, fordi hun så kan være sammen med sin storebror, og fordi der er en stor rutchebane på skolen.
Forestillingen ”Zebra Ze Ze” handler om, hvad der sker efter lukketid i zoo. 
- Dyrene morer sig tydeligvis. 
 
Zebraerne danser samba, tigerne tango, girafferne kaster sig ud i en vals. Pingvinerne havde skiftet slipset ud med en butterfly, mens aberne selvfølgelig holder en ordentligt efter-abefest.
Det er vist overflødigt at tilføje, at børnene på scenen efter forestillingen - modtog et stort og bragende bifald. 
Efter forestillingen fik skuespillerne lejlighed til at hilse på gamle venner fra deres tidligere børnehaver og disses pædagoger. Der var glædeligt gensyn.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

  

                 Så godt dækker Vodskov Avis: