2019-04-02 11:04:30 | Kategori: Avis

 
Tylstrup Skole renoverer udeområderne
 
TYLSTRUP: De unge mennesker i Tylstrup venter tålmodigt på, at de nye udearealer omkring skolen står færdige.
- Projektet blev planlagt og bestilt før vinteren, og skulle påbegyndes, når frosten var af jorden, og det er så nu, fortæller Dus leder Signe Elgaard, som sammen med viceskoleleder Mark Steensen er tovholder på projektet. 
- Ved bestilling af legepladsen, blev den lovet færdigt inden sommerferien. Da vejret bestemt har været med arbejdet, håber vi, at kunne invie aktiviteterne tidligere endnu - men vi kan ikke love noget.
- Det er hele vejen rundt om skolen, at der sker noget. På østsiden af skolen er der jævnet ud til en stor, asfalteret boldbane og to mindre multibaner. Her bliver der også et agregat som fungerer som en højttaler. Her kan man tilslutte sin mobiltelefon og hente en sang, som så kan sendes ud til glæde for de unge mennesker. Men af hensyn til naboer og andre, så er det altså kun een sang der kan spilles, smiler Signe Elgaard. 
Inde i skolegården, hvor der før var sandkasse og et par legehuse, er der allerede nu etableret et stort legetårn og nogle gynger og herunder bliver der et gummiunderlag, som skal fungere som faldunderlag. 
Mod syd bliver der en stor sandkasse, multibaner og en 5-gynge,  som også kan benyttes af børnehaven Duslingens ældste børn - og naturligvis sammen med en voksen. 
- I dette område kan en voksen ansat på efterspørgsel tænde for noget vand også, så hvis vi får en sommer som den sidste år, så har vi mulighed for nogle vandlege her, smiler Signe.
 
Duslingen får også et nyt faldunderlag og der graves i øjeblikket på højtryk inden der også her skal stå et flot nyt legetårn.
Udfordringerne er naturligvis forskellige alt efter målgruppe og hvor legeredskaberne placeres.
- Vi håber, at alle byens børn vil benytte redskaberne når det hele er færdigt - også udenfor skoletiden.
 
- Vi har også fået et udendørs bordtennisbord i cement som står inde under vores halvtag i skolegården. Her kan børnene låne bat og bolde i skoletiden og spille og hygge - også i regnvejr. Det er elevrådet som har søgt og fået bevilliget midler til dette, så det er rigtig flot!
 
- Vi synes at alle eleverne har været meget tålmodige, her mens de kun har kunnet benytte en fjerdedel af det areal, de er vant til. Og her har lærere og pædagoger også været gode til at tage børnene med på ture i området, ligesom vores skov også har været flittigt benyttet, fortæller Signe Elgaard, og fortsætter - Vi har desuden selv sparet op til hele projektet, bl.a. fra midlerne som kom retur efter lærerkonflikten for nogle år siden, slutter Signe Elgaard.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

  

                 Så godt dækker Vodskov Avis: