2019-03-12 10:15:33 | Kategori: Avis

 
Jette Philipsen første kvindelige æresmedlem i Vodskov IF
 
VODSKOV: Da Jette Philipsen torsdag aften indfandt sig i Vodskov IF Fodbolds klubhus, var det med opfattelsen af, at hun skulle deltage i en ganske almindelig generalforsamling.
Men det blev dog en ganske anderledes aften. 
 
Under punktet eventuelt tog Vodskov IF’s næstformand Carsten Bay ordet og bevægede sig hen til den væg, hvor portrætterne af klubbens æresmedlemmer hænger til skue.
- Her mangler der noget. Noget farverigt og kvindeligt.
Herefter rettede næstformanden sit blik mod Jette Philipsen og sagde:
 
- Du har været knyttet til Vodskov IF Fodbold i over 20 år, heraf de 12 i bestyrelsen. Her har du næsten altid været referent og må – i de 100–120 møder - du har deltaget i, have skrevet mindst 600 siders referater. 
- Du er en ildsjæl og et stort aktiv for klubben. 
- Du er altid klar til at tage et ekstra nyk for klubben. Tusind tak.
Under næstformandens rosende bemærkninger, måtte en bevæget Jette Philipsen finde en lommelet frem til at tørre øjnene, da Vodskov IF’s formand Per Firring Andersen og Carsten Bay overrakte hende et gavekort til lidt forkælelse.
Senere kommer Jette Philipsens billede op blandt klubbens øvrige æresmedlemmer. 
 
- Jeg er både stolt og beæret over udnævnelsen til æresmedlem og få mit portræt hængt op sammen med en række flotte herrer, fortæller Jette Philipsen. 
- For 20 år siden begyndte min 6-årige søn Christian at spille fodbold i klubben, og jeg stod naturligvis på sidelinjen til både træning og kampe.  
- I en periode var jeg også holdleder. Og så sker der ofte det, at man bliver prikket på skulderen i forhold til andre opgaver i klubben, forklarede Jette Philipsen, der bortset fra en fire år lang pause, har siddet i bestyrelsen siden 2003. 
 
- Jeg har nydt det, fordi bestyrelsen især har været en mandegruppe. Det har passet mig storartet, fordi jeg gennem 27 år har været kommunal dagplejer i Vodskov, som jo er en ren kvindeverden. Derfor har det været skønt at komme ned i en mandegruppe, hvor man kalder en spade for en spade, griner Jette Philipsen.
Hun understregede samtidigt, at man ikke altid har været enige i Vodskov IF Fodbolds bestyrelse. 
 
- Men med konstruktive diskussioner og ved at lytte til hinandens synspunkter, er vi alligevel nået frem til fælles løsninger, som alle har bakket op om. Det har været en fornøjelse.
Jette Philipsen genopstillede ikke til bestyrelsen på torsdag aftens generalforsamling i Vodskov IF Fodbold.
- Om jeg vender tilbage? Jo, jeg holder fast i de opgaver, jeg plejer at påtage mig under Vodskov Cup. Jeg kan nok heller ikke holde mig væk fra en tjans i et udvalg.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

  

                Så godt dækker Vodskov Avis: