2019-02-18 13:09:54 | Kategori: Avis

 
Køkken, Kaos og Kærlighed på Nørresundby Gymnasium
 
NØRRESUNDBY: ”Køkken, Kaos og Kærlighed” er titlen på årets musical, der i sidste uge blev opført af elever fra Nørresundby Gymnasium og HF. 
 
Musicalen, der havde medvirkende af elever fra alle årgange, var i år instrueret af Sille Vejlby, der til daglig underviser i dansk og drama 
- Vi startede tilbage i september, hvor vi seks lærere i år valgte komedien ”Den Eneste Ene”, fordi vi syntes, at vi trængte til lidt humor. 
- Vi fortalte hele gymnasiet, at vi nu skulle til at caste rollerne. Der blev indkaldt til audition, hvor de interesserede eleverne skulle synge og optræde. Der blev udvalget 13 skuespillere, et stort band, kor og dansere.
- Andre skulle stå for kostumer, lyd, lys, scenografi og PR. 
-Selvom vi ikke regnede med at skulle få brug for det, skal ethvert stykke jo også have et par sufflører.
- Eleverne har gjort det enestående godt og vi har fået en overvældende god respons fra publikum, fortæller Sille Vejby.
 
Set af over 1.000
 
I sidste uge blev musicalen vist både tirsdag, onsdag og torsdag aften, hvor elever, forældre og andre interesserede var inviteret. 
- Vi vurderer, at omkring 800 har set forestillingen. Dertil kommer generalprøven mandag, hvor 300 børn og unge fra områdets grundskoler var inviteret, tilføjer Sille Vejlby.
 
Nye venskaber
 
Der er god tradition for at bakke op om gymnasiets årlige elevforestillinger.  
- Det er bare så hyggeligt, fortæller Rasmus Hove Ølgaard fra Vodskov, der var med på guitar i bandet for tredje gang.
- Det blev desværre sidste gang, for jeg bliver student til sommer. Vi får skabt nye venskaber på tværs af årgange og klasser. Og vi møder hinanden på en helt anden måde, fortæller Rasmus Hove Ølgaard, der bor i Vodskov og til daglig går på musiklinjen. 
 
Trådene samles omkring nytår
 
Katrine Line Petersen fra Vester Hassing, der var ansvarlig for musicalens PR fortæller, at hun godt kan lide at skrive. 
- Men ellers overvejer jeg hverken at blive journalist eller at skulle arbejde med marketing.  Det er bare sjovt at være med.
Også Katrine påpeger sammenholdet og de nye venskaber, der former sig i løbet af det halve år, som forberedelserne står på. 
- I starten arbejder grupperne jo meget hver for sig. Syerskerne ét sted, danserne i gymnastiksalen, bandet og sangerne i musiklokalet sammen og hver for sig, mens skuespillerne øver deres replikker et helt andet sted. 
- Først omkring årsskiftet begynder vi på at få det hele til at hænge sammen. Det er rigtig sjovt, men det er også hårdt. Vi har brugt meget af vores fritid på musicalen, og derudover har vi fået fritagelse fra nogle moduler i skoletiden, fortæller Katrine Line Petersen. 
Dette tilslutter Mary Louise Olsen fra Vodskov sig, der har været med til at sy kostumerne og har været involveret i scenografien og endte som sufflør også - det er bare super sjovt at være en del af.
 
Én af de bedste 
 
Jeg så stykket tirsdag aften og nød musicalen, som var én af de bedste af de 17, jeg har set, fortæller rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm.
Vodskov Avis’ udsendte skriver gerne under på, at reklamen for ”Køkken, Kaos og Kærlighed”  til fulde levede op til det, der blev lovet.
Her stod der bl.a., at der blev lagt op til en masse gode grin undervejs i stykket. Der var morskab, alvor, professionalisme, dygtighed og indlevelse.
Præstationerne gav stor respekt for de unge mennesker, der leverede en fremragende forestilling. Også selvom de måske ikke engang har planer om at gøre sang, musik og skolespil til deres fremtidige levevej.
 
SE FLERE BILLEDER I AVISEN.
 
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: