2019-02-18 13:08:01 | Kategori: Avis

 
Venstre Hammer Bakker ønsker færre lokale kandidater ved næste byrådsvalg 
 
VODSKOV: 40 medlemmer var mødt frem, da Venstre Hammer Bakker mandag aften holdt generalforsamling på Vodskov Kro. 
Her kunne vælgerforeningens formand, tømrermester Peter Berg også byde velkommen til udlændige- og integrationsminister Inger Støjberg, der efter generalforsamlingen fortalte om de opgaver og udfordringer, som hun under stor bevågenhed beskæftiger sig med.
På sidste års generalforsamling i vælgerforeningen valgtes tømrermester Peter Berg som ny formand.
Han konstaterede i sin beretning, at 2018 blev et ret stille år – ovenpå 2017, hvor der var valg til både byråd og regionsråd.
- For Venstre gik valget til Aalborg Byråd ikke som vi have håbet på. Som konsekvens heraf trak Trine French Nielsen sig som politisk leder og overlod tøjlerne til Mads Duedahl.
 
Frustreret over opstillingsregler
 
- På grund af de opstillingsregler, Venstres Kommuneforening havde fastlagt, havde vi i Hammer Bakker lige pludselig seks lokale byrådskandidater på stemmesedlen. 
- Som konsekvens heraf fik vi ikke valgt et lokalt byrådsmedlem.  Og det på trods af, at der blev afgivet 2.524 stemmer på Venstre i Hammer Bakker-området. Stemmerne blev nemlig fordelt på de mange kandidater, hvilket betød, at ingen af dem blev valgt, forklarede Peter Berg.
Opstillingsreglerne udløste frustration i Venstre Hammer Bakker, hvor man som den næststørste vælgerforening i Aalborg Kommune nu for anden periode valgperiode i træk ikke har et medlem af byrådet.
- Vi tog derfor en alvorlig snak med ledelsen i kommuneforeningen, der nu har nedsat et udvalg, der skal komme med et oplæg til nye opstillingsregler. Der lægges op til, at vi kun skal stille med én eller allerhøjest to kandidater til byrådsvalget i 2021, sagde Peter Berg.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: