2018-12-11 09:13:54 | Kategori: Avis

 
Arbejdet på kultur-og borgerhuset i Grindsted skrider hastigt frem
 
GRINDSTED: Der var en del skepsis, da Samrådet for Grindsted og Uggerhalne på et borgermøde i foråret 2017 fremlagde planerne om at etablere et kultur- og borgerhus i Grindsted Skoles gamle DUS-pavillon, der blev til overs efter udvidelsen af skolen.
Initiativtagerne lod sig dog ikke påvirke af skeptikere. Kort tid efter borgermødet blev ”Foreningen for Kultur- og Borgerhuset ved Hammer Bakker” stiftet med en bestyrelse bestående af Ole Schwarz, Lasse Breddam og Bent Grønborg.
De tre gik straks i gang med at realisere planerne.
 
I dag er det 330 kvm store kultur- og borgerhus tæt på at stå klar.
Projektet ventes at ville koste 1,2 mio. kr., som er finansieret med tilskud på 200.000 kr. fra myndigheder, 650.000 kr. fra fonde og 30.000 kr. fra Spar Nord-fonden.
- Vi mangler dermed 320.000 kr., som vi håber kan tilvejebringes gennem egenfinansiering og sponsorbidrag fra virksomheder og privatpersoner, fortæller Lasse Breddam.
Det er el-installatør Bent Grønborg, der har slået stregerne til det handicap-venlige kultur- og borgerhuset.
Der er ikke meget tilbage af den gamle DUS-pavillon, der har fået ny sokkel, nye kloakker, nyt tag, nye ydervægge, døre og vinduer og indvendigt har gennemgået en større ombygning.
 
Når huset om kort tid står klart, bliver der en festsal, der kan gøres større eller mindre med en foldevæg, en café, køkken, interessegruppe-faciliteter og grupperum.
- Det bliver med andre ord et multihus, der også kan udlejes til forskellige arrangementer, kurser, familiefester og den slags. Og så ligger huset jo lige ved foden af de naturskønne Hammer Bakker og forskellige andre faciliteter udenfor, fortæller Bent Grønborg.
- Det meste af arbejdet er udført på frivillig basis. Lige nu har vi assistance af elever fra Aalborg Tech Colleges tømrer- og malerhold.
 
Arbejdet skrider hastigt frem. I initiativgruppen er man sikker på, at kultur- og borgerhuset ikke bare vil give Grindsted-Uggerhalne et løft – men også hele området omkring Hammer Bakker.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: